Харисън Форд отново влезе в нелекия образ на Индиана Джоунс

...
Харисън Форд отново влезе в нелекия образ на Индиана Джоунс
Коментари Харесай

Харисън Форд и здравословните навици - с които остава в страхотна форма и на 80

Харисън Форд още веднъж влезе в нелекия облик на Индиана Джоунс и всички са едонодушни, че се оправи извънредно добре. И наподобява в действителност ужасно, макар своите 80 години

Когато филмът беше показан на филмовия фестивал в Кан през май, 2023 година, всички говореха за това по какъв начин Форд е избрал да се появи без риза в една от първите подиуми на кино лентата.

Дори една кореспондентка сподели искрено на Форд на формалната конференция на фестивала: " Все още мисля, че си доста парещ. " И не пропусна да го попита по какъв начин поддържа форма.

В отговор Форд се пошегува: " Бях блажен с това тяло, благодаря, че видя. "

И въпреки всичко евентуално не всичко е въпрос на шанс, а и на много старания. Форд е казвал нееднократно, че с изключение на постоянни извършения, слага фокус и върху това, което яде всеки ден.

Актьорът държи на екологично чистата храна и изцяло е премахнал млечните артикули и месото от диетата си. През февруари, 2020 година той беседва с Елън Дегенерес в нейното ток шоу, споделяйки питателните си привички. На въпроса какво тъкмо прави, с цел да остане здрав, той отговори: " Практически нищо. Ям зеленчуци и риба. Наистина е скучно и еднакво. "

А във връзка с месото е безапелационен: " Просто взех решение, че ми е омръзнало да хапвам месо. Знам, че не положително за планетата, а не е положително и за мен. "

Феновете на Харисън Форд вероятно не са били сюрпризирани от това негово персонално решение, поради пристрастеността на артиста към опазването на околната среда, написа Eat This, Not That.

Освен посредством здравословно хранене, звездата спортува всекидневно. Но не " тренира като вманиачен ", избира колоезденето и тениса.

И очевидно не възнамерява скоро да понижи скоростта. Актьорът Мадс Микелсен, който също взе участие в  " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ", неотдавна приказва пред Hollywood Reporter за това какъв брой мощен е Форд.

" Това беше първият път, в който го срещнах и мога да кажа, че е безумно всесилен човек. Не единствено като артист и персона, само че и физически. Спомням си, когато снимахме до 5 часа сутринта. И тогава той се качи на велосипеда си и кара 50 километра. Харисън е страшилище, само че доста хубаво страшилище. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР