Хари Рийд: НЛО пречат на американската ядрена програма!“В нов документален

...
Хари Рийд: НЛО пречат на американската ядрена програма!“В нов документален
Коментари Харесай

Рийд: НЛО пречат на американската ядрена програма

Хари Рийд: „ НЛО пречат на американската нуклеарна стратегия! “В нов документален филм, някогашният сенатор Хари Рийд (Harry Reid) удостовери изказванията си по отношение на НЛО и нуклеарните обекти (HiddenTruth.site).

 През 1975 година, военновъздушната база Лоринг (Loring Air Force Base) е била посещавана от редица НЛО
През 1975 година, военновъздушната база Лоринг (Loring Air Force Base) е била посещавана от редица НЛОМоже би, най-тревожното от всички визити на НЛО, за които се оповестява през годините, е появяването на незнайни обекти наоколо до „ сензитивните “ американски обекти за нуклеарно оръжие.Според Рийд, който е бил основна фигура в Програмата за идентифициране на аерокосмическа опасност (Advanced Aerospace Threat Identification Program – AATIP) на държавното управление на Съединени американски щати, сходни „ нападения “ изискват спомагателни следствия.Не единствено в полза на идентифицирането кой или какво стои зад сходни обекти, само че и тъй като всяка интервенция в изстрелването или употребата на нуклеарни обекти е доста сериозен въпрос.Четете още: Американските галактически сили нареждат войски в КосмосаПо време на изявлението за новия документален филм “Феноменът ” (The Phenomenon), който излезе напълно неотдавна, той споделя:
“Ако бяха призовани от президента да изстрелят нуклеарните оръжия, не биха могли да го създадат. ”Бившият сенатор също по този начин повтори визията си, че държавното управление на Съединени американски щати би трябвало да направи доста повече, с цел да стигне до дъното на загадката на НЛО и да дефинира тъкмо какво се случва.Той споделя: “Никой не знае за какво са там, само че не би ли трябвало да отделяме малко повече пари за проучване на това събитие? Не би трябвало ли да учим нещата?Отговорът е – да. И това е всичко, за което става въпрос. И за какво федералното държавно управление през всичките тези години се покри, постави спирачни накладки на всичко, спря го. Мисля, че е доста, доста неприятно за страната ни. ”За благополучие обаче, нещата най-сетне може да се задвижат в вярната посока.Още през август 2020 година, Пентагонът удостовери съществуването на Работна група за неидентифицирани въздушни феномени (The Unidentified Aerial Phenomena Task Force – UAPTF). Това е ново начинание, предопределено да ускори съществуващите старания за следствие на явлението НЛО под ръководството на военноморското разузнаване.Очевидно е, че следствието на нахлувания на НЛО в нуклеарни обекти би било главен приоритет за такава организация, само че е малко евентуално резултатите от такива следствия да бъдат оповестени.Говорителят на Министерството на защитата – Сю Гоуг (Sue Gough), декларира:„ Министерството на защитата и военните ведомства одобряват доста съществено всевъзможни нахлувания от неупълномощени самолети в нашите полигони за образование или избраното въздушно пространство и изследват всеки отчет.Това включва инспекции на набезите, които в началото се регистрират като неидентифицирани въздушни феномени, когато наблюдаващият не може незабавно да разпознава какво следи. “Гледайте видеото.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР