Хари Магуайър призна трудния период, който той и Маркъс Рашфорд

...
Хари Магуайър призна трудния период, който той и Маркъс Рашфорд
Коментари Харесай

Магуайър: Рашфорд може да стане голям

Хари Магуайър призна сложния интервал, който той и Маркъс Рашфорд са изтърпели на клубно ниво  и сподели, че е очарован от подема на формата на нападателя в Катар. Централният бранител твърди, че в случай че Рашфорд поддържа същите равнища, може да се окаже измежду най-великите в света.

„ Наистина се веселя за Маркъс. Мисля, че той има толкоз доста гений и не считам, че в миналото ще доближи това, до което геният му може да стигне, тъй като той е с толкоз благоприятни условия, че може да бъде един от най-хубавият в света и мисля, че той би трябвало да упорства и да се стреми към това.

Но сега, през последната година или освен това, освен Маркъс е в Манчестър Юнайтед. Имахме сложна година като група и това се отразява на хората като човеци. Тази година той играе с доста повече независимост, той играе с необятна усмивка на лицето му и, да, приказваме за това, че ще се върне към най-хубавото от себе си и съм сигурен, че ще го направи ", каза Магуайър пред talkSPORT.

След като вкара единствено пет гола в 32 мача във всички надпревари през 2021-22 година, Рашфорд към този момент има осем гола за Юнайтед през този сезон. Неговите скорошни изяви сътвориха на Гарет Саутгейт компликации при селекцията за неделя, защото той е един от многото нападатели, които могат да стартират против Сенегал.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР