Харесвате някой и се питате дали и вие сте в

...
Харесвате някой и се питате дали и вие сте в
Коментари Харесай

Скритите знаци, че сте в мислите му

Харесвате някой и се питате дали и вие сте в мислите му. Ако е по този начин, бъдете сигурни, че има доста други хора като вас. Колкото и да е необяснимо, от време на време вселената ни подсказва, че съзнанието на този човек също е захласнато от вас.

И по този начин, без да губим време, ето и някои от скритите знаци, че сте в мислите му:

Внезапен сърбеж в окото

Необяснимият сърбеж в окото може да демонстрира, че сте в мислите на някого, защото силата им може да се прояви като непреодолими потрепвания на очите. Изненадващо, съответното око, което потрепва или сърби, може да разкрие дали това са отрицателни или положителни мисли, като тълкуването е друго за мъжете и дамите.

 в мислите

Шум в ушите

Напоследък изпитвате ли звук в ушите като някакво звънене без забележима причина? Това може да е превъзходен индикатор, че сте в мислите на даден човек. От духовна позиция звъненето в дясното ви ухо може да значи позитивна сила от вашите ангели-хранители, до момента в който звъненето в лявото ухо може да е сигнален звън.

Поредица от хълцания

В азиатската просвета хълцането обичайно се свързва с убеждението, че сте в мислите на даден човек. Въпреки че хълцането може да се дължи на естествени аргументи като бързо хранене, нервно раздразнение или влияние на медикаменти, хълцането без забележима причина може да значи, че някой интензивно мисли за вас.

Ярки сънища

Случвало ли ви се е да се уловите, че сънувате сюжети, включващи избран човек, представяйки си бъдещи взаимоотношения или интимни моменти дружно? Е, това може да е мощен индикатор, че вие също сте в мислите му. Сънуването на този човек може да е явен знак, че той заема значимо място в мислите ви и би трябвало да помислите за възобновяване на връзката си с него. Този съвместен блян за другарство подсказва, че те също може би чака с неспокойствие да беседва с вас и установяването на контакт може да възроди значима връзка сред вас двамата.

 Скритите знаци, че сте в мислите му

Неочаквани известия или позвънявания

Преживяването на непредвидени известия или позвънявания от някого, малко откакто сте мислили за него, може да бъде безапелационен знак, че вие също сте в мислите му. Сякаш мислите ви по някакъв метод са достигнали до тях посредством телепатична връзка, подтиквайки ги да се свържат в отговор. Тези случаи постоянно провокират възприятие на изненада и топлота.

Кихане

Според някои култури неочакваният припадък на кихане е симптом, че сте в мислите на някого. Единичното кихане съставлява, че някой се сеща за вас с оптимизъм, до момента в който две кихания могат да значат отрицателен знак. Ако ви се случва да имате пристъпи на кихане или да ви сърби носът, това може да ви накара да подозирате, че вашата половинка или някой ваш непосредствен се сеща за вас. Не забравяйте обаче да следите ситуацията към вас, преди да я приписвате само на духовни връзки. Може и просто да сте настинали.

 в мислите

Усещане за активност или безсилие

Чувството за активност или изнемощялост без забележима причина може да е симптом, че някой мисли за вас. Когато сред двама души има мощна прочувствена връзка, техните мисли и страсти могат да основат фини енергийни резултати, които да си въздействат взаимно. В резултат на това може да изпитате неочакван прилив на сила или чувство за подмладяване, когато сте в позитивно и приповдигнато положение на духа, като че ли мислите ви ободряват.

От друга страна, в случай че претърпяват прочувствени разтърсвания или стрес, може да се почувстват изтощени или изтощени, като че ли страстите им въздействат на енергийните им равнища.

Има някои неща във вселената, които не могат толкоз елементарно да се обяснят, както и това дали сте в мислите на някого. Наясно сме, че няма по какъв начин от едно кихане или инцидентна среща да сме сигурни, че даден човек мисли за нас, само че пък натрупването на поредност от събития може и да не е инцидентно. Просто се доверете на вътрешния си инстинкт и няма да сбъркате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР