Характерът на жените оказва влияние върху всичко, което ги заобикаля.

...
Характерът на жените оказва влияние върху всичко, което ги заобикаля.
Коментари Харесай

Какъв характер имате според четката за коса?

Характерът на дамите оказва въздействие върху всичко, което ги заобикаля.

Какъв темперамент имате: кариеристка или грижовна майка, спокойна или авантюристка? Отговорът дава една елементарна четка за коса или гребен!

Направете този невероятен психически тест, който лишава единствено минута, и ще откриете толкоз доста забавни неща за себе си. Просто изберете четката или гребена, които употребявате, от картинката и прочетете това, което дефинира характера ви.

Вижте по какъв начин четката за коса разкрива чертите от характера на дамата!

1. Нимфа

Вие сте самото олицетворение на женственост и деликатност. Като човек вие сте източник на ентусиазъм. Нежна, сладка усмивка, мек глас и положителни маниери очароват другите. Не сте склонни да се намесвате в делата на другите, вие в никакъв случай не прекъсвате или спорите. Дрехите ви акцентират единствено женствеността. В дрешника си имате най-много ефирни рокли, поли, блузи с цветни щампи. Вие не сте подобаваща за офис работа, тъй че можете да изберете изобретателна специалност, работа с деца, щедрост.

2. Независима и еманципирана

Строга и обективна. Вие защитавате своето мнение, не се отклонявате от правилата си. Приятелите ви могат да разчитат на съответна оценка и здравомислещ взор върху обстановката, заради това е наслаждение да сте дружно. Стоите на равни начала с мъжете. Вие сте самостоятелна и сте си самодостатъчна. Държите на удобството напълно. Гардеробът ви не е ексцентричен, нямате неуместни обувки, тъй като не сте съгласна да извършите такива жертви, даже и за гръмък външен тип.

3. Очарователна и непосредствена

Сред другите дами се откроявате с добрина и неприкритост. Някои може да мислят, че сте глупава, само че душата ви е светла и добра. Вие не таите завист и не задържате негативни страсти. Това ви оказва помощ да живеете в естетика и мир. Вие сте добра стопанка, постоянно топло посрещате гостите си. Да бъдете майка - за вас това е най-голямото благополучие. Сред всички дами вие сте от най-мъдрите.

4. Минималистка

Вие обожавате съвършения ред. Всичко би трябвало да е подредено на рафтовете, както и мислите ви. Вие не претрупвате пространството с ненужни неща. Управлявате финансите си доста добре. Пътуване, обучение, личностно развиване, здраве - неща, за които сте подготвени да похарчите своите спестявания.

В средата си нямате инцидентни хора. Избирате сътрудник и другари доста деликатно. " Нищо допълнително! " - това е мотото ви в живота. В дрешника си имате единствено на качествени и практични неща.

5. Авантюристка

Вие сте лекомислена, само че и свободолюбива. Постоянството ви прави меланхолична, по тази причина желаете да променяте обстановките, постоянно експериментирате с външния си тип, променяте интериора, сменяте приятелите си. Не е нужно да имате ясно мнение за всичко, тъй като то се трансформира със скоростта на светлината.

Хората не могат да се приспособяват към вас, до вас са единствено най-верните ви другари. В допълнение, можете да притежавате доста преимущества. Излъчвате добрина и постоянно сте подготвена да помогнете. Вие имате доста свободно време, сменяте работата си постоянно.

6. Консервативна жена

Стабилността е най-важна за вас. Вие безусловно ще вършиме всичко по собствен личен метод, правилни сте на своето мнение и усет. Всякакви промени и нововъведения провокират раздразнение и стрес. Приятелите ви мислят, че сте закостенял човек, тъй като да ви измъкнат от зоната на комфорт е на практика невероятно.

Вие би трябвало да стан​ете по-гъвкави и от време на време да вършиме в живота си нещо извънредно и ново. Това се отнася до стила ви на живот, връзките с околните хора. Няколко опита ще ви донесат ярки чувства.

7. Бизнес дама

Вие държите всичко да ви е под надзор, не е чудно, че заемате управителна позиция в фамилията и работата. Силата и силата, с която минавате през живота, постоянно карат хората да стоят надалеч, тъй като те знаят, че би трябвало да внимават с вас.

Предпочитате строги, прави силуети на облеклата, първокласни материи и аксесоари. Вие постоянно изглеждате стилно и съвременно. Партньорът ви има високи упования, а постоянно е допустимо да намерите любовта в зрелост.

Чудесно е, че има и психически проби като този за четката за коса и характера ви, които оказват помощ да опознаете себе си и другите да ви схващат.

Източник: Е-здраве и просвета
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР