Характерът и личността ни се издават в много детайли от

...
Характерът и личността ни се издават в много детайли от
Коментари Харесай

Покажете си юмруците и разберете що за хора сте

Характерът и личността ни се издават в доста елементи от езика на тялото. Начинът, по който свиваме юмрука си също подсказва много неща за вашия характер и особености на характера.

Съществуват 3 съществени метода, по които хората свиват пръстите си в пестник.


Тип 1 – палец, покриващ останалите пръсти

Ако това е методът, по който държите юмрука си, тогава вие сте гальовен човек. Забележете, палецът просто лежи леко и гальовно върху останалите пръсти. Хората, които свиват пестник по този метод са състрадателни и деликатни. Те се отличават с прочувствено схващане към близките. Ето за какво са толкоз налични и харесвани.

Вътрешно сте проведени в стратегически аспект и откъм креативната страна. Склонни сте към интровертност. Предпочитате баланс сред обществената изолираност и общуването с хора. Малко сте нетърпеливи, когато става въпрос за нещата и задачите, които преследвате.

Трябва обаче да внимавате с хората, тъй като ще се намерят доста такива, които да се възползват от добротата и отзивчивостта ви. Бъдете деликатни.

Тип 2 – пестник, сгънат дружно с останалите пръсти

Ако това е методът, по който държите юмрука си, то вие сте надарена персона, притежаваща сексапил, харизма и омагьосване. Тези ваши качества приказват вместо вас. Имате високо равнище, екстровертни сте, подготвени сте да действате във всеки комфортен миг.

Фактът, че палецът ви ляга и покрива останалите четири пръста приказва, че неумишлено държите страстите си на назад във времето, криете ги от близките. Често се колебаете дали да изразите това, което в действителност чувствате или да замълчите.

Вътрешно сте енергични, амбициозни, персона, която има цел и се стреми към нея. Вашите фантазии са единственото нещо, което криете от другите. Доверявате се единствено и само на тези, които ще ви схванат. Изключително съсредоточени сте върху всичко, което вършиме.

Тип 3 – палец, прикрит в останалите пръсти

Задържането на палеца с останалите пръсти подсказва за дълбока интровертност. Всички пръсти крият палеца по този начин, както вие криете чувствителността и мислите си от другите. Не обичате да споделяте, макар че имате потребност. Не го вършиме, тъй като просто останалите не ви схващат. Привличат ви единствено тези хора, които са откровени, почтени и неподправени.

Вътрешно желаете в живота си да имате единствено такива хора, с които да имате бездънен и логичен диалог. Обичате да прекарвате времето си с хора, само че се нуждаете от много време сами със себе си. Това, което ви нервира е когато хората навлизат прекомерно доста в персоналното ви пространство. Тогава сте способни на непредвидени реакции. Въпреки че сте деликатни да не нараните околните си, натрупването на напрежение крие риск от експлоадиране при вас.

Снимка: ia.meaww.com

Източник: az-jenata.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР