Хаосът в управлението на държавата се материализира и в реалностите,

...
Хаосът в управлението на държавата се материализира и в реалностите,
Коментари Харесай

Политологът Слави Василев видя вероятност „цялото правителство да си отиде“

Хаосът в ръководството на страната се материализира и в действителностите, разяснява в изявление за „ Лице в лице “ политологът Слави Василев.

Той предвижда, че има опция цялото държавно управление да си отиде. „ Те, с изключение на да създават кавги, то друго няма, като се изключи че Пеевски се е разпищолил на сцената начело, нищо не се случва “, сподели още анализаторът.

Според него, тънката логичност на това ръководство е да си обезпечи политическо дългоденствие като в профил всички вероятни други възможности. „ Ще гледат да отстранят всеки един, който им се изправи на пътя “, счита политологът.

Слави Василев изрече и догатката, че Делян Пеевски желае „ Лукойл “.

Политологът Георги Харизанов от своя страна счете за неправилно хора от партии, основали това държавно управление, да го подритват.

„ То беше основано със поръчката на цялостно съмнение с съществена цел смяна в Конституцията и промяна на правосъдната система “, добави той.

По думите му пътят би трябвало да е към еволюция и смяна в вярната направления, а свръховластени фигури не би трябвало да има.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР