Хаосът около Брекзит продължава, а Тереза Мей все по-често е

...
Хаосът около Брекзит продължава, а Тереза Мей все по-често е
Коментари Харесай

Кой изработва внушителните бижута на Тереза Мей?

Хаосът към Брекзит продължава, а Тереза Мей все по-често е под светлините на прожекторите. Това даде опция да разберем, че английският министър-председател харесва бижутата. Откъде ги купува и какъв брой костват - Ива Стойкова споделя.


Тереза Мей обича модата. Постът й изисква сдържани тоалети, които обаче тя разчупва с големи ярки и блестящи огърлици.

Повечето от бижутата на английския министър-председател са сътворени надалеч от Лондон - в италианския град Флоренция от дизайнера Мирта Фросини.
Мирта Фросини - дизайнер: Винаги е вълнуващо да забележим Тереза Мей да носи нашите огърлици, тъй като това са наши произведения, основани ръчно, а не щеш ли ги виждаме по малкия екран. Винаги, когато забележим дами с наши творения, усещаме задоволство.
Една от сбирките на дизайнерката е изключително желана от Тереза Мей - това са огърлици, гривни, обици, пръстени и чанти допълнително от 140 цвята.

Успехът е толкоз огромен, че сбирката прераства в обособен бранд. Цената на аксесоарите е сред 25 и 80 евро. Една от сбирките се споделя " Мей ", само че не носи името на Тереза Мей.

Компанията на италианската дизайнерка е основана през 1998 година и през днешния ден за нея работят 12 души. Материалите за бижутата са нетоксични и не съдържат никел.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР