Ханой. Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че вярва на

...
Ханой. Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че вярва на
Коментари Харесай

The Guardian: Доналд Тръмп смята, че разследването на руската намеса на изборите в САЩ може да струва човешки животи в Сирия

Ханой. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че има вяра на Владимир Путин, отричащ съветската интервенция и операция в американските президентски избори от 2016 година, написа The Guardian.
Доналд Тръмп съобщи това след късата си среща със своя съветски сътрудник в коридорите на срещата на високо ниво на АТИС, провела се във Виетнам. Той разкритикува следствието на специфичния прокурор Робърт Мюлер против вероятната връзка сред предизборната му акция и Кремъл.
„ Разследването може да коства милиони човешки животи, пречейки на разбирателството ни с Москва по отношение на споровете в Сирия и Украйна и пламващата борба със Северна Корея “, съобщи Тръмп.
Думите на президента на Съединени американски щати, изречени пред кореспонденти във Виетнам, съставляват намерено неуважение на позициите на американските разследващи организации, които считат, че Русия се е намесила в изборите през 2016 година за да помогне на кандидатурата на Тръмп.
Президентът разкритикува шефовете на разследващите организации, работили по време на неговия предходник Барак Обама, заявявайки, че те са „ политически прислужници “.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР