Hankook представи пъстър букет от продукти и услуги на търговския

...
Hankook представи пъстър букет от продукти и услуги на търговския
Коментари Харесай

Иновации на Hankook на изложението за товарни автомобили NUFAM

Hankook показа цветен букет от артикули и услуги на комерсиалния панаир на търговски транспортни средства NUFAM в Карлсруе с новата идея за продажби и маркетинг „ Hankook Truck Masters “. С присъединяване на новия ръководещ шеф Хо Бум Сонг, както и шефа по продажбите и ръководителя на продажбите на камиони и рейсове в Hankook Reifen Deutschland, Манфред Зони, производителят на гуми Hankook акцентира смисъла на NUFAM като водещ търговски панаир за промишлеността за търговски транспортни средства за Южна Германия, Австрия, Швейцария и Източна Франция.

В най-голямото издание в историята си досега, NUFAM съчетава актуалните технологии с концепциите за подвижност на бъдещето - с над 400 изложители и изложбена повърхност от 80 000 квадратни метра. Новата идея за продажби и маркетинг " Hankook Truck Masters " има за цел да поддържа свободните и самостоятелни дилъри, които популяризират Hankook като своя съществена марка.

Благодарение на гумата с по-висока основа и висококачествената обвивка, гумите за товарни коли Hankook са проектирани по този начин, че да могат да се нарязват и регенерират неведнъж. Alphatread, горещата марка за регенериране на Hankook, се възползва от това. „ Партньорите ни с автопаркове могат да се възползват от тази „ вградена стойност “, споделят от групата, защото горещите регенерирани гуми на Hankook Alphatread могат да реализират до 100 % от пробега на нова гума при 70 % от цената.

С по-голям пробег при същата продуктивност на гумата, експлоатационният живот на нова гума може да се усили с до 250 %. За регенериране се употребяват единствено A-каркасни структури, технологии и форми на Hankook, както и утвърдени индустриални и първокласен надзор. Гумите Alphatread се създават на пет места в Европа – в Германия от Reifen Müller.

Най-новата серия гуми на Hankook, SmartLine, е проектирана да бъде изключително издръжлива - за дълги пътувания с огромен пробег. Иновативните технологии й подсигуряват дълъг живот, положително сцепление и най-малък разход на гориво. С маркировката M+S и 3PMSF (снежинка), гумата е подобаваща за целогодишно прилагане.

Гумите SmartFlex са идеални за фирмени автопаркове, които употребяват едни и същи транспортни средства в хибридни работни условия. Тези гуми оферират горивна успеваемост, пробег и високи равнища на сцепление и сигурност от първия до последния милиметър на изхабяване на протектора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg