Hankook е официален технически партньор и доставчик на гуми на

...
Hankook е официален технически партньор и доставчик на гуми на
Коментари Харесай

Формула Е за първи път на писта Мизано Марко Симончели

Hankook е формален механически сътрудник и снабдител на гуми на международния шампионат ABB FIA Formula E. Двойният „ мач “ със надпревари шесто и седмо от календара на конкуренцията ще се организира за първи път на Адриатическата Ривиера в провинция Римини. И двете надпревари са на 13 и 14 април 2024 година на писта Мизано Марко Симончели.

Дългото 3,382 километра трасе провокира Hankook iON Race и 22-мата водачи със комбинация от дълги, бързи прави и механически сложни завои. Misano заменя в началото планувания Рим E-Prix.

„ Формула Е е страхотна опция за нашата страна “ - изяснява министърът на спорта на Италия Андреа Абоди - „ След доста прелестни години в Рим, идната италианска E-Prix ще се организира в Мизано през 2024 година Мотоспортът има особено място в сърцата на италианците. Научихме се да ценим тези нови коли, които носят вяра за бъдещето. “

Манфред Сандбихлер, шеф на Motorsport на Hankook показа - „ След страхотното съревнование по улиците на Токио, в този момент чакаме с неспокойствие идната задача в Италия. Това е тъкмо тази разновидност сред улични писти и непрекъснати спортни писти, сред международни метрополиси и известни празнични курорти на брега, което придава на формулата усетът E out. "
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР