Хамзат Гастамиров, по-известен с прякора си Шейх Хамзат, е закопчан

...
Хамзат Гастамиров, по-известен с прякора си Шейх Хамзат, е закопчан
Коментари Харесай

Покъртителни Разкрития: Цяла Европа Трепери От Него! Не Го Познавате, Но Това Е Могъщият Крал На Мафията!

Хамзат Гастамиров, по-известен с прякора си Шейх Хамзат, е закопчан дружно с въоръжената до зъби свита от 13 души, измежду които 8 бодигардове, по време на спецоперация край интернационалното летище Схипхол. Чеченецът имал в себе си български чуждестранен паспорт и персонална карта, издадени на името на Петър Стойков Петров от Русе. Проверка в масивите на Министерство на вътрешните работи сподели, че нито ЕГН-то, нито номерата на документите му са същински и издавани в България.

От външното министерство споделиха, представени от „ Телеграф “, че бе са били уведомявани публично за арест на човек с наш подправен паспорт. Няма информация и за сигнал до посолството ни в Амстердам. Българската страна е отправила питане до холандските управляващи още тогава. До момента обаче отговор не е получаван. Следите на Шейх Хамзат се губят от 22 август незабавно откакто излетява от Азербайджан за Холандия. Там фамозният като Краля на мафията в някогашните руски републики е дошъл седмица по-рано от Германия, с цел да се поклони на гроба на убития преди година в Истанбул мафиот Рошван Джаниев (Рошван Лянкярански).

Предполага се, че Гастамиров и хората му са предадени на холандските управляващи от врагове на клана на Лянкярански, които са знаели за това, че съперниците им се намират на територията на Амстердам. При задържането на самия Шейх Хамзат са конфискувани един револвер и фалшифицираните персонална карта и интернационален паспорт на българина Петър Стойков, като и банкови карти, три мобилни телефони и часовник марка „ Франк Мюлер “ за 85 000 евро. У свитата му пък са открити 6 револвера и 4 автомата „ Калашников “. На Гастимиров са повдигнати обвинявания за потребление на подправени персонални документи и нелегално владеене на огнестрелно оръжие. Ингормиран източник, доближен на престъпните кръгове, заяви, че в Амстердам следва правосъден развой, който е плануван за 5 декември. По холандските закони за горните закононарушения го грози затвор от 7 до 10 година На 5 септември съдът е разпоредил арест в период от три месеца.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР