Хамстер съсипа автомобила на британка, защото се измъкна от клетката

...
Хамстер съсипа автомобила на британка, защото се измъкна от клетката
Коментари Харесай

Хамстер съсипа семеен автомобил

Хамстер унищожи автомобила на британка, тъй като се измъкна от клетката по пътя от магазина към дома й и остана да върлува в него, заяви в. " Сънди мирър ".
 
Аманда Джонсън желала да зарадва децата си с дребното пухкаво животинче. В магазина тя избрала " най-активния и занимателен " хамстер . Докато карала към дома си й се сторило, че нещо допира крайници й, само че обърнала внимание. Когато това се повторило и дамата погледнала надолу, тя видяла дребния гризач зад педала на съединителя.
 
Хамстерът явно съумял да излезе от клетката в багажника, в която дамата го транспортирала. Аманда не спряла на момента, а траяла деликатно да кара до дома си . Едва тогава почнала да ревизира къде в автомобила може да е скрило животинчето. Не съумяла обаче да го открие или примами.
 
Едва на другата заран дамата разкрила следи от избягалото мишле - хамстерът бил прегризал единия колан. Аманда откарала автомобила в сервиз, където я уведомили, че гризачът " се е погрижил " за няколко уплътнения, както и за пълнежа на седалките.
 
Въпреки това обаче даже дори майсторите там не могли да оказват помощ мишлето да бъде извадено от колата. Безрезултатни останали и опитите на Аманда да го примами или изгони. В отчаянието си тя даже сложила клопки за мишки в автомобила си. -->
 
Няколко дни по-късно повторна инспекция в сервиза пък посочила, че вредите към този момент са толкоз огромни, че ще изискват " часове диагностика и труд ". Хамстерът към този момент бил протегнал ръка на пластмасата в колата и даже съумял да прегризе една от въздушните възглавници.
 
В. " Сънди мирър " показва, че гризачът още върлува из автомобила . Явно животинката към този момент счита колата за своя нов дом.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР