Хамбургското летище отново заработи днес, след като внезапно прекъсване на

...
Хамбургското летище отново заработи днес, след като внезапно прекъсване на
Коментари Харесай

Летището на Хамбург отново заработи

Хамбургското летище още веднъж проработи през днешния ден, откакто ненадейно спиране на електрозахранването стана причина да бъдат анулирани десетки полети, планувани в разписанието, съобщи ДПА.
Летището приключи активността си в 10 часа сутринта в неделя.

Положението бе изключително, посочи говорителката на летището Катя Бром, представена от ДПА. Късо съединяване е предизвикало спирането на електрозахранването. Специалистите ни работиха непрестанно, с цел да отстранят казуса, добави Бром. Сега е наша грижа да открием повода за късото съединяване и да подсигуряваме, че това няма да се повтори. Усилията ни сега са ориентирани към осъществяването на тази задача.

Летището предизвести пасажерите, че полетите могат да имат закъсненията през днешния ден и ги посъветва да се осведомят непосредствено от авиопревозвачите.

Летищните управляващи и немският Червен кръст са организирали доставянето на походни кревати на терминалите, където 180 души са прекарали нощта. Над 40 доброволци работиха в неделя на летището, с цел да окажат помощ на блокираните пасажери, отбелязва ДПА.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР