Хамбургер ШФ ще наложи финансови глоби на френските си футболисти

...
Хамбургер ШФ ще наложи финансови глоби на френските си футболисти
Коментари Харесай

Хамбургер наказва двама свои играчи

Хамбургер ШФ ще наложи финансови санкции на френските си футболисти Жан-Люк Домпе и Уилям Микелбренцис по отношение на автомобилна злополука, оповестиха от втородивиозионния немски клуб в сряда.

Домпе е взел участие в случай на пътя в понеделник вечерта наоколо до пристанището в Хамбург, до момента в който Микелбренцис е бил в друга кола наоколо. Двамата футболисти са напуснали мястото на произшествието преди идване на полицията.

Жан-Люк Домпе и Уилям Микелбренцис се срещнаха с управлението на Хамбургер ШФ, след което публично се извиниха за случилото се.  Властите оповестиха, че проверяват вероятно незаконно съревнование сред двамата футболисти, които е трябвало да изчакат идването на представителите на управляващите. 

Свидетели описват за противозаконна конкуренция сред два бързи автомобила, които са били иззети от служителите на реда. Мъжете, участници в случая, са били открити от полицията в жилището на притежателя на авариралата кола. Размерът на санкцията на футболистите ще зависи от резултата от следствието. Допме и Микелбренцис бяха на подготвителната база на Хамбургер ШФ в сряда, само че не участваха в заниманието дружно със своите съотборници. 

" Не постъпихме отговорно в тази обстановка. Съжалявам за това, което се случи. Поднасям извиненията си на моите съотборници и на целия клуб, както и на почитателите ", съобщи Домпе, представен от ДПА.

Отборът от Хамбург заема второто място в класирането във Втора Бундеслига и има съществени шансове да завоюва промоция пет години след изпадането си от елита.

Автор: Асен Даскалов/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР