Хамас“ торпилира американската политика“, каза журналистът Тома Томов в Лице

...
Хамас“ торпилира американската политика“, каза журналистът Тома Томов в Лице
Коментари Харесай

Тома Томов: „Хамас“ торпилира американската политика

„ Хамас “ торпилира американската политика “, сподели журналистът Тома Томов в „ Лице в лице “ по отношение на офанзивите на групировката против Израел.

Следете всички събития в този онлайн репортаж

„ Крайъгълният камък на американската политика са две страни. Саудитска Арабия би трябвало да подписа мир с Израел, като по този метод получава позволение от Съединени американски щати да работи върху уран –демек в бъдеще да има атомно оръжие. Също по този начин да получава най-хубавите оръжия на Съединени американски щати, както Израел. Цената на това бе да има Палестинска страна “, акцентира Томов.

„ Фактически „ Хамас “ с този удар, зад който седи Иран и е квалифициран от месеци, торпилира това нещо. „ Хамас “ торпилира американската политика “, съобщи журналистът.

Израелската войска съобщи, че е умъртвила въоръжени лица, влизащи от Ливан, стреляли по бдителен пункт

По думите му Иран се намесва, тъй като е велика районна мощ. Томов бе безапелационен, че би трябвало да има спокойно решение. Той уточни, че Съединени американски щати постоянно е помагал на Израел. Според него може да дават по-малко на Украйна, само че ще дадат на Тел Авив.

„ От 1948 година в Близкия изток в никакъв случай не имало верен ход “, сподели Томов.

Стената на границата сред Израел и Газа е 50 км и има 22 пробивания. Тази стена коства 1 милиарда $. Пробиват я с парапланери, дронове, не повече от 1000 души. Срещу тях имат една от най-хубавата войска в света.

Израелската войска е в положение на подготвеност за война

По думите му доста водачи и водачи на МОСАД и други структури в страна споделят, че не поддържат държавното управление в Израел.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР