Халфът на ЮвентусПол Погба публикува видеобръщение, с което направи равносметка

...
Халфът на ЮвентусПол Погба публикува видеобръщение, с което направи равносметка
Коментари Харесай

Погба: Имах доста лош късмет, но няма да се предам и ще се завърна в топ форма

Халфът на ЮвентусПол Погба разгласява видеобръщение, с което направи равносметка на тежкия си и разочароващ сезон, в който записа едвам 161 минути на терена поради серията си от травми. Той акцентира какъв брой мъчно му е било през тази акция, само че беше безапелационен, че ще се завърне още по-силен.

“Здравейте всички, мисля, че моментът е подобаващ, с цел да се изкажа след дълъг интервал на безмълвие. Преди всичко, дано направя равносметка на моя сезон, който беше доста, доста комплициран с проблеми както на терена, по този начин и отвън него. Както знаете, беше в действителност мъчно за мен и това, което се случи, беше в действителност тежко, изключително душевен. Опитах се да потърся разтуха в това, което обичам: да играя футбол и да работя на терена, само че това не беше допустимо, тъй като имах много неприятен шанс физически. Сега всичко, което мога да направя, е да бъда толерантен, само че даже сега се усещам по-добре душевен.

View this post on Instagram
A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba)

Преди всичко, благодаря на Бога, би трябвало да бъдем положителни и да имаме религия. Благодарен съм и на почитателите, агитката и клуба, които постоянно са ме подкрепяли. Заради вас съумявам да подкрепям положително въодушевление. Вие ме карате да се завърна допустимо най-скоро към върха на опциите ми. Научих доста през тази година и мисля, че всичко, което ми се случи, ще ми помогне да се завърна по-силен. Благодаря на всички вас за подрекпата ви. Психически и физически ще направя всичко по силите си, с цел да се върна в топ форма, с цел да мога да оказвам помощ на тима и клуба, както и да печеля трофей, тъй като тъкмо по тази причина пристигнах тук. Така че просто желаех да ви кажа, че няма да се предам, няма да бъда сломен. Ще дам всичко от себе си. Благодаря още веднъж на всички ”, съобщи Погба във видеото, което качи в Инстаграм.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР