Халфът на Царско село – Милан Йокич, говори пред „Спортски

...
Халфът на Царско село – Милан Йокич, говори пред „Спортски
Коментари Харесай

Халф на Царско село: Десподов е стабилен, но не може да се мери с Катай и Иванич

Халфът на Царско село – Милан Йокич, приказва пред „ Спортски журнал” преди тазвечершния мач сред Цървена звезда и Лудогорец. Сръбският халф пристигна при „ царете” през лятото.

„ Вече играхме един мач с Лудогорец при дебюта на новия треньор Любослав Пенев. До 60-ата минута стояхме добре, само че след това направихме една неточност, вкараха ни гол, а след това още няколко. Те играха с най-хубавия си тим тогава. Аз играх от първата минута “, стартира Йокич.

Халфът беше запитан и за спада във формата на българския първенец: „ Всичко стартира от мача с Малмьо в Шампионската лига. След това имаше промяна на треньора, контузени футболисти. Лудогорец обаче не е толкоз мощен, колкото минали години, само че въпреки всичко е добър. Относно мача с ЦСКА 1948? От 8-ата минута играха с човек по-малко, само че това също демонстрира, че Лудогорец не е толкоз мощен този сезон. Цървена звезда и Партизан, когато са с човек по-малко във вътрешното състезание, постоянно могат да спечелят”, разяснява Йокич.

„ Най-добрият футболист от Лудогорец е Кирил Десподов, той е млад и доста постоянен състезател, само че не може да се мери с Катай, Иванич и Бен. Не считам, че в Лудогорец има състезател, който да е по-добър от тези на Звезда. Звезда и Динамо Загреб сложиха стандарта в района. Убеден съм, че Цървена звезда ще завоюва с 3:0. Това ще бъде доказателство за надмощието, което имат, откакто победиха в Разград с много отсъстващи играчи “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР