Халфът на националния отбор на Швеция Джими Дурмаз стана поредният

...
Халфът на националния отбор на Швеция Джими Дурмаз стана поредният
Коментари Харесай

Нови смъртни заплахи за футболист на Световното

Халфът на националния тим на Швеция Джими Дурмаз стана следващият футболист на Мондиал 2018, който получава смъртни закани. Той е умишлен от почитателите за провинен за загубата на „ тре крунур “ с 1:2 от Германия в събота. 29-годишният състезател на Тулуза извърши нарушаването в добавеното време на мача, след което Тони Кроос вкара победното попадение за Германия.

Всички данни по отношение на получените от Дурмаз закани за живота му са предадени на правоохранителните органи, оповестиха от Шведската футболна федерация.

„ Няма да допуснем играчи от националния тим да стават жертва на нападки и закани от страна на несъответстващи почитатели. Хората, които са написали мненията, към този момент се проверяват. Разбираме, че всички шведи са разочаровани от загуба, която пристигна по толкоз мъчителен метод в края. Нужно е обаче да се оправим с тежкия миг без да губим достолепието си “, разгласи генералният секретар на Шведския футболен съюз Хокан Шестранд.

Явно офанзивите към футболистите от страна на почитателите няма да имат край. Само от началото на международното състезание сходни офанзиви имаше към звездата на Хърватия Лука Модрич и към аржентинския вратар Вили Кабайеро. Преди това закани имаше към Серхио Рамос от Реал (Мадрид) и Лорис Кариус от Ливърпул.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР