Халфът на ФК ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, който бе

...
Халфът на ФК ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, който бе
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Нма запитвания в клуба за мен, може отново да играя в чужбина

Халфът на ФК ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, който бе определен за " Най-добър полузащитник ", съобщи, че в случай че има добра оферта, би желал още веднъж да играе в чужбина.

" Доколкото знам има запитвания в клуба за мен. Ако управлението е задоволено от някоя оферта, която устройва и мен, може да се стигне още веднъж до трансфер в чужбина. Когато играеш за националния тим, е обикновено да имаш няколко гласа от горната страна. Аз съм горделив от тази премия. Момчета, които са пред мен го заслужават.
 Кирил Десподов е най-хубав футболист за 2022 година
Кирил Десподов е най-хубав футболист за 2022 година

Играчът на Лудогорец пребори конкуренцията на Илия Груев-младши и Ивайло Чочев

Разбира се, че желая да играя за националния тим. Кой не би желал да играе за националния тим.Така е решил треньорът. Не сме имали диалог. Кой ще се вика, преценя треньорското управление.

Головете ми са плод на доста работа в тренировките, централизация, когато съм на терена. Засега нямам упоритост да стана голмайстор. Прекалено е рано. Има доста нападатели, които са покрай мен.

Ако има добра оферта, бих желал да изляза в чужбина. Това обаче не зависи единствено от мен, а и от управлението на клуба. Имаме положителни млади футболисти, които демонстрираха, че могат да играят добре. Дано се класираме за идващото европейско ", сподели Чочев.
 Ивайло Чочев над всички при халфовете, Кирил Десподов е най-хубавият нападател
Ивайло Чочев над всички при халфовете, Кирил Десподов е най-хубавият нападател

Полузащитникът изпревари играчите на Левски и Лудогорец - Филип Кръстев и Каули Оливейра
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР