Халфът на Борусия (Дортмунд)Джуд Белингам най-вероятно ще пропусне европейските квалификации

...
Халфът на Борусия (Дортмунд)Джуд Белингам най-вероятно ще пропусне европейските квалификации
Коментари Харесай

Травмата на Белингам може да отложи трансфера на Белингам в Реал с цяла година

Халфът на Борусия (Дортмунд)Джуд Белингам най-вероятно ще пропусне европейските квалификации на националния тим на Англия през юни, защото продължава да лекува травмата си в коляното. Той не взе присъединяване в последните два дуела на своя отбор в Бундеслигата, въпреки да попадна в групата за последния кръг против Майнц, когато дортмундци се провалиха гръмко, завършвайки 2:2 и по този метод изпуснаха купата в интерес на Байерн (Мюнхен). Нарастват съществено опасенията, че контузията на Белингам е по-сериозна от предварителните прогнози и е доста евентуално да се наложи да се подложи на интервенция. 
 Белингам бе определен за “Играч на сезона ” в Бундеслигата Белингам бе определен за “Играч на сезона ” в Бундеслигата
Халфът е спряган извънредно съществено с трансфер през идното лято в Реал Мадрид, като се чака “лос бланкос ” да платят за играча към 100 милиона евро настоявам сума и още към 30 в бонуси. Не е ясно обаче по какъв начин контузията и възможна интервенция ще се отразят на предстоящата договорка и дали в последна сметка няма да отсрочат с шест месеца или година прекосяването му на “Сантиаго Бернабеу ”.
 В Реал Мадрид се тормозят от разлъка с Бензема, Кейн или Лаутаро могат да го заменят В Реал Мадрид се тормозят от разлъка с Бензема, Кейн или Лаутаро могат да го заменят
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР