Халфът на Байерн Мюнхен Йозуа Кимих се завръща в националния

...
Халфът на Байерн Мюнхен Йозуа Кимих се завръща в националния
Коментари Харесай

Кимих се върна в националния на Германия, има двама дебютанти

Халфът на Байерн Мюнхен Йозуа Кимих се завръща в националния тим на Германия за контролите с Турция и Австрия, откакто пропусна американското турне на отбора поради болест. Това излиза наяве от листата на селекционера Юлиан Нагелсман, разгласен в петък.

Кимих бе в групата за мачовете в Съединени американски щати, само че се върна прибързано в Германия, откакто се разболя.

Серж Гнабри, който се възвърне от фрактура на лявата ръка от края на септември, също се завръща в националния тим. Нападателят игра за първия път за Байерн в дуела против Галатасарай в сряда в Шампионската лига (2:1).

Има и двама дебютанти в листата от 27 футболисти, които са извикани от Нагелсман. Това са 32-годишният вратар на Ред Бул Лайпциг Яник Бласвиш и 29-годишният нападател на Вердер Бремен Марвин Дукш.

Играчът на Байерн Джамал Мусиала, който бе контузен в мача с Галатасарай, не е част от разширения състав, и е сменен от халфа на Борусия Дортмунд Феликс Нмеча.

Германия посреща на 18 ноември отбора на Турция на Олимпийския стадион в Берлин, а три дни по-късно ще срещне Австрия на стадион " Ернст Хапел " във Виена. И двата тима към този момент си осигуриха класиране за Евро 2024, на което Германия е хазаин идващото лято. В Берлин се чакат на стадиона доста последователи на Турция. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР