ХАЛФ МУН БЕЙ, Калифорния (AP) — Работник мигрант, който оцеля

...
ХАЛФ МУН БЕЙ, Калифорния (AP) — Работник мигрант, който оцеля
Коментари Харесай

Земеделски работник, оцелял след масова стрелба във ферма за гъби в Северна Калифорния, съди компания и собственик

ХАЛФ МУН БЕЙ, Калифорния (AP) — Работник мигрант, който оцеля след всеобща пукотевица предходната година във плантация за гъби в Северна Калифорния, е завел дело против фермата и един от нейните притежатели, заявявайки, че не са съумели да го предпазят от сътрудника, който съгласно управляващите е направил убийствата, споделиха служащият и неговите юристи в петък.

Педро Ромеро Перес, 24, е бил в транспортен резервоар, който е служил за негов и на брат му дом в California Terra Gardens в Half Moon Bay, когато управляващите споделят, че Chunli Zhao нахлува и открива огън, убивайки брат си Хосе Ромеро Перес и го простреля пет пъти, в това число един път в лицето.

Прокурорите споделят, че Джао е умъртвил трима други свои сътрудници във фермата на 23 януари 2023 година, откакто началникът му е изискал от него да заплати сметка за ремонт от 100 $ за щета на работния си мотокар.

Те споделят, че по-късно той е карал до Concord Farms, плантация за гъби, от която е уволнен през 2015 година и прострелва трима някогашни коле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР