Хакерите, които подриха американските президентски избори, са имали амбиции далеч

...
Хакерите, които подриха американските президентски избори, са имали амбиции далеч
Коментари Харесай

Хакерите на Русия вилняли в цял свят, не само срещу САЩ

Хакерите, които подриха американските президентски избори, са имали упоритости надалеч оттатък акцията на Хилари Клинтън , удряйки имейлите на украински офицери, съветски опозиционни фигури, контрагенти на Пентагона и хиляди други, които съставляват интерес за Кремъл . Това демонстрира непубликуван до момента цифров лист с ударените цели, до който са се добрали от " Асошиейтед прес ".

 Израел открил, че съветски държавни хакери употребяват „ Лаборатория Касперски” за шпионаж в Съединени американски щати
Израел открил, че съветски държавни хакери употребяват „ Лаборатория Касперски ” за шпионаж в Съединени американски щати

През предишния месец Вашингтон подреди да не се употребява Касперски "

Списъкът съдържа най-подробните правосъдни доказателства до момента за тясното съдействие сред хакерите и съветското държавно управление , разкривайки интервенция, която се простира години обратно, като са се пробвали да обхванат в имейлите на 4 700 консуматори на Gmail в целия свят - от представителя на папата в Киев до съветската пънк група Pussy Riot в Москва.

Уточнява се, че става въпрос за хора, които Русия е желала да шпионира, смущава, дискредитира или смълчава .

 Руски хакери откраднали строго секретно инфо на Съединени американски щати благодарение на
Руски хакери откраднали строго секретно инфо на Съединени американски щати благодарение на " Касперски "

Служител на организацията качил инфото на домашния си компютър

Констатациите на " Асошиейтед прес " се основават на база данни от 19 хиляди злонамерени линка, събрани от компанията за киберсигурност Secureworks, десетки лъжливи имейли и изявленията с повече от 100 хакнати цели.

Списъкът разкрива директна линия сред хакерите и приключванията, които раздрусаха американската президентска конкуренция в последните ѝ стадии, най-много частните имейли на шефа на предизборния щаб на Хилари Клинтън - Джон Подеста.

 Тръмп си измива ръцете, екссъветникът му бил на ниско равнище и потвърден измамник
Тръмп си измива ръцете, екссъветникът му бил на ниско равнище и потвърден измамник

Самият Тръмп към този момент излиза " изсъхнал " от аферата

Въпросът кой е хакнал демократите още веднъж се трансформира в централен в Съединени американски щати след разкритията в понеделник, че съветникът от предизборния щаб на Доналд Тръмп - Джордж Пападопулос, е бил осведомен при започване на предходната година, че руснаците имали " мръсотии " за Хилари Клинтън, в това число " хиляди имейли ".

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков дефинира концепцията за интервенция на Русия като " неоснователна ". Но описът, с който са се сдобили от " Асошиейтед прес ", дава мощни доказателства, че Кремъл е правил тъкмо това.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР