Хакери тормозят Преслава. Малко след като фолк фурията обяви във

...
Хакери тормозят Преслава. Малко след като фолк фурията обяви във
Коментари Харесай

Ад в поп-фолка: Тормозят Преслава

Хакери тормозят Преслава. Малко откакто фолк фурията разгласи във Facebook, че са хакнали формалния ѝ профил в Instagram и има нов, злосторниците съумяха да спрат достъпа и до него.

„ Здравейте! За страдание остарелият ми профил беше хакнат. Това е новият ми профил. Работя по връщането на остарелия, само че за жалост възможностите не са огромни. Очаквам да ме последвате и тук “, написа Преслава.

„ И новият профил на Преслава в обществената мрежа Инстаграм е блокиран, и то единствено няколко часа след неговото основаване. Подобна демонстрация граничи към този момент с експанзия, само че Преслава е мощна и борбена жена и съм сигурен, че доста скоро ще се оправи и с този проблем “. Това написа Хари Янакиев, управител в малкия екран, която продуцира изпълнителката, във връзка втората офанзива.

Преслава си поправя носа

По-късно певицата, която от известно време е с нов нос, се включи онлайн във Фейсбук, с цел да изясни на почитателите, че няма да обръща внимание на отрицателните мнения на злобарите за пластичната ѝ интервенция и офанзивите.



Източник: Фейсбук

„ Честно казано, това се очакваше. Много други известни персони махат предишното, с цел да почват ново начало с новото лице. Ти не си първата, която го прави. Жалко, че след години никой няма да знае по какъв начин изглеждаше нашата фаворитка Преслава “, написа почитател на певицата под информацията за блокираните профили.

Корекцията на носа на Преслава провокира спорни отзиви в обществените мрежи. Едни от най-върлите почитатели на певицата я опазиха и показаха, че наподобява отлично. По-голяма част от почитателите ѝ обаче я разкритикуваха, че тя е следващата чалгаджийка, която загърбва естествената хубост и се подлага на пластична интервенция.

Междувременно полемиката за това трябваше ли Преслава да си сменя носа стигна до такава степен, че в интернет пространството се появиха фотоси от преди и след интервенцията. Турският доктор, направил интервенцията, показа фрагментите, които е направил в операционната.

Преслава има и други корекции по тялото си. Преди години тя бе принудена да понижи размера на бюста си.

Източник: tialoto.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР