Хабиб Нурмагомедов призовава хората да учат своите деца, че първо

...
Хабиб Нурмагомедов призовава хората да учат своите деца, че първо
Коментари Харесай

Хабиб Нурмагомедов: Силните глупаци са опасни за останалите

Хабиб Нурмагомедов приканва хората да учат своите деца, че първо би трябвало да вървят на учебно заведение, а по-късно да упражняват. 32-годишния непобеден първенец на UFC в лека категория счита, че най-малко 20 % от младите би трябвало да имат мозък, а останалите 80 % да имат мускули.

" The Eagle " съумя да стигне върха в ММА и се отдръпна с връх 29-0 в клетката. За последно той отхвърли Джъстин Гейджи в края на 2020 година. Хабиб започва доста планове и финансово е обезпечен до живот.

Той има своя ММА организация, плантация, мобилен оператор и връзки с значими хора по целия свят. Наскоро в една от медийните му изяви Нурмагомедов показа следното за младите:

" Трябва да споделяме на нашите деца да вървят в залата, само че и на учебно заведение. Трябва да се учат. Момче на 7-9 години не би трябвало единствено да тренира битка. Трябва първо да се учи, а по-късно да тренира битка. Когато един малоумен човек стане мощен, тогава е рисков за останалите. Трябва най-малко 20 % от нашите деца да имат мозък, а останалите 80 % да имат мускули. Тези 20 % би трябвало да са отпред. Трябва да учим децата да вървят на учебно заведение, а по-късно да упражняват. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР