Гумено пате, избягало от неуспешно състезание за световен рекорд преди

...
Гумено пате, избягало от неуспешно състезание за световен рекорд преди
Коментари Харесай

Световно рекордно гумено пате изплува 18 години по-късно - на 400 мили от мястото, където беше пуснато

Гумено пате, избягало от несполучливо съревнование за международен връх преди 18 години, беше открито от младеж, изхвърлено на брега - 400 благи надалеч.

Опитът за връх, извършен в Дъблин през юни 2006 година, беше част от " World Duck Race Ireland " - и видя 150 000 гумени патета, пуснати в река Лифи. Въпреки опитите на уредниците да ги съберат, няколко избягаха в морето. И в този момент едно е открито на 423 благи на остров Стронсей в Оркни, Шотландия.

13-годишният Филип Милър се натъкнал на пластмасовата патица, до момента в който разхождал кучето - и я донесъл вкъщи на майка Марион, който видя издайническия надпис върху играчката. „ Пролетните приливи в последно време бяха доста високи и синът ми разхождаше кучетата по брега “, сподели Марион. „ Той намираше някакви части и по-късно сподели „ има гумено пате “.

„ Казах му, че би трябвало да го вземе, и той го занесе у дома, само че не го погледна, той просто го постави в джоба си. Той го остави до мивката и аз го погледнах и видях надпис върху него. Тогав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР