Гугъл така показва, когато се опитваш да търсиш информация. Нямам

...
Гугъл така показва, когато се опитваш да търсиш информация. Нямам
Коментари Харесай

Началничката на кабинета на Петков търсила в гугъл „клиенти“ за прокуратурата

„ Google по този начин демонстрира, когато се опитваш да търсиш информация. Нямам съответен уклон или предпочитание да употребявам една или друга медия, мисля, че са много разнообразни. Дори има такива, които не чета постоянно “. Така отговори Лена Бориславова, началничка на кабинета на премиера Петков, на въпрос по какъв начин са дали на Иван Гешев лист с лица от съответни медии. Днес тя също се яви на разпит в прокуратурата след премиера.

Оплака се, че откакто тя и Петков са привикани, тъй като четат вести, в този момент всеки български жител, който ги чете и следи, също ще бъде свикан, с цел да даде пояснения за какво и по какъв начин прокуратурата, в случай че смята тези данни за основателни, да организира следствие.

„ В момента има на няколко фронта офанзиви против дейностите на държавното управление, което възприемаме само и единствено като знак, че сме на прав път “, сподели Бориславова в отговор на въпрос за обвиняванията, че изпълнителната власт оказва косвен напън върху прокуратурата. Тя добави, че дейностите на кабинета са ориентирани към това да се възвърне законността, справедливостта и институциите „ да стартират да правят своите действия и отговорности, с които са натоварени по закон “. Бориславова добави, че носи със себе си лист, който бил идентичен с този на Петков.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР