Губим голямата игра, ако България се сдобие с българско малцинство

...
Губим голямата игра, ако България се сдобие с българско малцинство
Коментари Харесай

Владимир Владимиров: Губим голямата игра, ако България се сдобие с българско малцинство в македонската конституция

Губим огромната игра, в случай че България се снабди с българско малцинство в македонската конституция. Това сподели за БНР интернационалният анализатор Владимир Владимиров.

Владимиров е на мнение, че френското предложение за РСМ е оптимално положително и оптимално в интерес на България: " Франция предлага нашите проблематични точки да станат част от преговорния развой - в случай че Македония не извърши тези значими условия, няма да може да договаря по обособените глави. Това е един триумф за България и по този метод получаваме спомагателна и доста сериозна гаранция. “

" Вдигането на ветото ще реалокира фокуса от България, която остава безусловно неразбрана, върху Северна Македония, което би означавало спомагателен напън върху локалните политически играчи. Това също би било спомагателен триумф на България ", добави още Владимиров.

Той чака изявено проевропейските и пронатовски партии у нас да заемат съответна позиция и по този въпрос в Народното събрание.

„ България е в политическа рецесия и част от тази рецесия минава през тематиката " за " или " срещу " участието на РСМ в Европейски Съюз. Няма българин, който да е ирелевантен, да не го интересува тази тематика. Това е една от тематиките, които сполучливо бяха наложени като съществена тематика в обществото. Говорът на омразата в Северна Македония идва от напълно съответни медии със напълно съответен явен притежател “, сподели Владимиров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР