Губернаторът на Московска област Андрей Воробьов, вицепремиерът Татяна Голикова и

...
Губернаторът на Московска област Андрей Воробьов, вицепремиерът Татяна Голикова и
Коментари Харесай

Путин разговаря с губернатора на Московска област, ФСС, МВР след терористичния акт

Губернаторът на Московска област Андрей Воробьов, вицепремиерът Татяна Голикова и ръководителят на Министерството на здравеопазването Михаил Мурашко рапортуваха на съветския президент Владимир Путин за подхванатите ограничения в помощ на потърпевшите от терористичния акт в зала „ Крокус “ край Москва.
„ Путин организира диалози с губернатора на Московска област Андрей Воробьов, вицепремиера Татяна Голикова и ръководителя на Министерството на здравеопазването Михаил Мурашко, които рапортуваха за ограниченията, подхванати за оказване на помощ на потърпевшите от терористичния акт “, заяви пресслужбата на съветския президент.

Руският президент Владимир Путин пожела на всички потърпевши

при терористичния акт в Crocus City Hall край Москва да се възстановят и благодари на медицинските служащи, заяви съветският вицепремиер Татяна Голикова.
„ Ние и съветският министър на опазването на здравето Михаил Албертович Мурашко докладвахме на президента за здравословното положение на пациентите. Президентът пожела на всички да се възстановят и благодари на лекарите “, сподели тя пред публицисти след визитата си в изследователския институт „ Склифосовски “.
Голикова добави, че в този момент е належащо деликатно да се следи положението на пациентите. И да се оказва навременна помощ: „ Всъщност това вършат и ще вършат лекарите. “

 

SafeNews припомня, че „ Ислямска страна “ пое отговорност за стрелбата и гърмежите в покрайнините на Москва.
Бойци на ИД „ нападнаха огромна демонстрация в покрайнините на съветската столица ”, заяви групировката в своя Телеграм канал.
Над 40 са жертвите и над 100 са ранените след стрелбата и гърмежите в концертна зала в предградията на съветската столица.
Нападението е осъществено по време на концерт на съветската група „ Пикник “. Залата е в огромен търговски комплекс с хиляди места. Не е ясно какъв брой хора е имало в салона. Извършителите са сред двама и петима, облечени в маскировъчно облекло.

 

Източник: ТАСС / Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР