GSMArena продължава да публикува ежеседмичните класации на най-търсените смартфони, базирани

...
GSMArena продължава да публикува ежеседмичните класации на най-търсените смартфони, базирани
Коментари Харесай

Top-10 рейтинга на GSMArena на най-популярните смартфони в началото на декември

GSMArena продължава да разгласява ежеседмичните ранглисти на най-търсените смарт телефони, основани на визитите на самия уеб-ресурс.
Според новия топ-10, най-търсеният, и затова най-популярен смарт телефон за предходната седмица е Oppo F5 . Това е телефон от междинен клас с безрамков екран със съответствие на страните 18:9 и моден железен корпус. На второ место е класиран Samsung Galaxy J7 Pro и тройката водачи завършва с флагмана OnePlus 5T, от който неотдавна излезе версия с червен цвят на корпуса, а през вчерашния ден излезе модел, отдаден на “Междузвездни войни”.



На четвърто място се намира Xiaomi Mi A1, а на пето е Xiaomi Redmi Note 5, който даже още не е показан, само че потребителите живо се интересуват от този телефон и търсят нова информация. Очаква се анонсът на този смарт телефон да се състои този месец, дружно с Redmi 5 и Redmi 5 Plus.

На шеста позиция е iPhone X, а позиция по-надолу се намира неговият основен съперник Samsung Galaxy Note 8. Според класическия рейтинг на продажбите, към сегашен ден това са най-хубавите смарт телефони с операционните системи iOS и Android.



На осма позиция се намира Samsung Galaxy S8, на девета – Xiaomi Redmi 4 и за 48-та седмица на 2017 година на десето място на класацията на iPhone е флагманът Huawei Mate 10 Pro.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР