Груповата фаза на Световното първенство по футбол навлиза в решителен

...
Груповата фаза на Световното първенство по футбол навлиза в решителен
Коментари Харесай

Груповата фаза на Мондиал 2018 навлиза в решителен етап

Груповата фаза на Световното състезание по футбол навлиза в съдбоносен стадий. От през днешния ден стартират последните кръгове в групите и мачовете от тях ще се играят едновременно – от 17 и 21 часа.

Програмата през днешния ден стартира с група А, където Русия и Уругвай ще спорят за първото място, а Египет и Саудитска Арабия ще се опитат да запишат точка на форума.  

Домакинът Русия е един от най-резултатните тимове досега, вкарвайки цели 8 гола в две срещи. Днешния им съперник Уругвай е по спестовен – завоюва предходните дуели с по 1:0, само че Кавани и Суарес имат качествата да изненадат и най-хубавата отбраната в света.

Египет ще се опита да реализира първа победа на международно състезание. Саудитска Арабия пък желае трите точки, с цел да напусне шампионата с достолепие.

В късните мачове през днешния ден Иран ще се опита да изхвърли от мондиала Португалия. Иранците демонстрираха зъби против Испания, затруднявайки доста именития си противник. Португалците и Кристиано Роналдо ще се опитат да вземат превес още в първите минути на дуела, както го направиха в предходните две срещи. Португалия я устройва и еднакъв, с цел да продължи в идната фаза.

В другия мач, от 21 часа, Испания има задачата да пребори Мароко. Мароканците играят много мощно, само че не могат да бележат. Испанците също имат проблеми в заключителната фаза и това се видя в мача против Иран.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР