Групата 4 Magic е победителят в пети сезон на X

...
Групата 4 Magic е победителят в пети сезон на X
Коментари Харесай

Група завоюва първото място в X Factor

Групата 4 Magic е спечелилият в пети сезон на X Factor, който приключи с борба на женски вокали и впечатляващи театрални изяви.

“Все още не можем да повярваме, че спечелихме. Благодарим на всички, които ни подкрепяха, както и на целия екип, който ни даде толкоз доста! “, споделиха бъдещите музикални звезди на България. За първи път в историята на шоуто у нас точно група стигна до първото място, трансформирайки тима на Любо Киров в победител.

Четирите девойки от Пловдив завоюваха сърцата на журито при започване на кастингите с национално пеене и музикален синхрон, а довечера утвърдиха своето наличие в осъществяване с Християна Лоизу и независимо осъществяване на Set Fire To The Rain.



На крачка от успеха със сцената се разделиха Ева Пармакова и Йоана. Финалистките от тима на Момичетата направиха собствен дует с обичани звезди в лицето на Михаела Маринова и Кристиан Костов. С минимален избор шоуто напусна Ева, оставяйки Йоана и 4 Magic в решителен дуел.



„ Живея с тази сцена. Тя е извънредно специфична за мен и съм сигурна, че хората, с които се срещнах тук ще продължат да бъдат част от моето бъдеще. “, показа Йоана в последните минути на сезона.



Специален посетител в Нощта на огромния край беше дамата с непостижим глас – Марги Хранова.

За още вести и забавни материали харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР