Група туристи от Индия предизвикаха масови безредици след сбиване в

...
Група туристи от Индия предизвикаха масови безредици след сбиване в
Коментари Харесай

Масово меле заради жена на обичан курорт

Група туристи от Индия провокираха всеобщи вълнения след сборичкване в Патая поради жена от Тайланд.

Сблъсъкът се е разиграл в ранните часове на 9-ти август. Две групи от туристи се сбили на улиците  след замяна на реплики в известния тайландски курорт поради локална жена, която се харесала на един от мъжете, участващи в сбиването.

След като той се опитал да се запознае с нея, дамата му обяснила, че има другар, само че това не го отказало и ухажорът траял да упорства.

В резултат на това, намиращи се наоколо мъже от друга група туристи се присъединили, с цел да защитят дамата, и това довело до експлоадирането на всеобщия пердах.

Един от инцидентните минувачи се опитал да раздели биещите се, само че и той потърпевш съществено, откакто един от мъжете извадил нож и го насочил към него. Счупили му ръката и със строшена бирена бутилка му нарязали окото.

Малко по-късно се отзовала полиция, която съумяла да възвърне реда и да раздели биещите се. Те са откарани в локалното полицейско ръководство за изясняване на случая.

Тайланд е обичана от мнозина българи дестинация и сънародниците ни постоянно се фукат със фотоси от екзотичната дестинация. Известен е с невероятните плажове и кристално чистите води, а също и със спиращите дъха пейзажи.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Масов бой жена сбиване курорт меле ранени Тайланд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР