Група цигани нападнаха полицаи в района на кв. Подуяне, съобщава

...
Група цигани нападнаха полицаи в района на кв. Подуяне, съобщава
Коментари Харесай

Цигани нападнаха полицаи с брадви

Група роми нападнаха служители на реда в региона на кв. " Подуяне, оповестява БНР. Униформените отишли на сигнал, че група мъже крадат желязо от някогашна постройка на БДЖ. Един служител на реда е ранен в ръката.

Разследването почнало през вчерашния ден, 31 юли, откакто бил подаден сигнал за закононарушение на ул. " Майчина популярност ". Днес, 1 август, към 09.00 часа било обявено за аналогична кражба на прилежащо помещение.

Когато полицейският патрул дошъл, заварил две каруци натоварени с кабели и железни боклуци. Тогава чиновниците на реда били нападнати от крадците, които били въоръжени с брадви и почнали да замерят униформените с железни боклуци. Наложило се служителите на реда да стрелят със стоп патрони във въздуха.

Шестима роми са задържани за кражбата. Никой не е потърпевш при стрелбата, само че един от крадците, пробвайки да избяга, е паднал от висок етаж на постройката и е настанен в болница.

Арестуваните са дами и мъже всички на възраст сред 20 и 30-годишни. Всички са престъпно проявени. Единият от тях е с 95 криминалистични регистрации и е осъждан.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР