Група тийнейджъри тормозят в продължение на месеци цял столичен квартал.

...
Група тийнейджъри тормозят в продължение на месеци цял столичен квартал.
Коментари Харесай

Докъде стигна обществото ни! Ученици нападат невинни хора, разказите са тежки

 Група младежи тормозят в продължение на месеци цялостен столичен квартал. Жителите на " Св. Троица “ настояват, че младежите атакуват възрастни хора, като ги ритат и удрят, чупят и разрушават собствеността в жилищните кооперации и заплашват децата им с боксове.

Подадени са сигнали както до прокуратурата, по този начин до детска педагогическа стая. Може ли да бъде преустановен тормозът над хората, живеещи в квартала?

Жители описват, че дядо е бил без дрехи от момчетата, с цел да му вземат парите. Други деца са били пъхани в кофи за боклук. 

" Това са група деца, които обикалят след 22,00 часа и хвърлят бомби на всички места. Това съставлява огромен стрес за живущите. Ние знаем кои са, тъй като те имат група, където качват записи на постъпките си ".

Друг мъж споделя, че оградата на къщата му е била срутена след гърмеж от бомбичка.

По-късно от Софийската районна прокуратура оповестиха, че към този момент тече инспекция въз основа на сигнал, подаден на 13.05.2021 година Жалбата е подадена от жена, живееща в региона, за осъществен тормоз по отношение на нейната малолетна щерка, оповестява Нова телевизия.

Повече по тематиката гледайте във видеото.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР