Група приятели останаха шашнати, когато им бяха таксувани колосалните 47,70

...
Група приятели останаха шашнати, когато им бяха таксувани колосалните 47,70
Коментари Харесай

Приятели си тръгнаха шашнати от „скандалната“ цена на четири питиета в популярния бар Темпъл в Дъблин

Група другари останаха шашнати, когато им бяха таксувани колосалните 47,70 евро единствено за четири напитки в известен пъб в Дъблин.

Приятелите се забавляваха в Temple Bar, известно място в града, и им беше сервирана сериозната сметка в пъба Oliver St John Gogarty. Разписката сподели, че са поръчали две пинти Гинес, всяка на цена от 9,95 евро, водка и Red Bull на цена от близо 17 евро и пинта Kilkenny за 10,95 евро.

Сметката беше предадена на 14:56 на Великден, 31 март, с музика онлайн от обяд до съвсем 2 сутринта. Общинският консултант на Fine Gael Джим Гилдеа се натъкна на разписката, до момента в който разговаряше с локалните и реши да я показа онлайн заради опасенията си по отношение на въздействието на високите цени върху туризма в Дъблин.

Говорейки с Dublin Live, Джим сподели: „ Това е възмутително. Наистина, в действителност съм угрижен какво прави това за туристическата промишленост. Temple Bar е прочут като сърцето на Дъблин. Близо 17 евро за водка и алено Бик, 11 евро за халба ейл. Шокир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР