Група пилоти на предизвикалата огромен хаос заради масово отменени полети

...
Група пилоти на предизвикалата огромен хаос заради масово отменени полети
Коментари Харесай

Пилоти на Ryanair отказаха извънреден труд, не искат и бонуси

Група водачи на провокиралата голям безпорядък поради всеобщо анулирани полети нискотарифна самолетна компания Ryanair отхвърлиха да работят изключително. Те отхвърлиха предлагането за още дни труд против награди, написа Би Си Си.

2 100 полета бяха анулирани поради " комплициране "  на екипажите през уикенда.

Представители на водачите от 17 от 80-те европейски бази на компанията (включително Германия, Италия, Холандия, Белгия и Швеция) декларират в писмо до работодателите си, че множеството от тях не са " въодушевени " да одобряват предлагането за още работа против още пари. Вместо това те желаят нови контракти и по-добри условия на труд.

Ryanair предложи на капитаните еднократно в допълнение възнаграждение в размер на 12 000 паунда, а на вторите водачи - по 6000 паунда.

В отговора на екипажите обаче се споделя: " Пазарът на водачите се трансформира и Ryanair има потребност да промени метода, по който работят водачите и мениджмънта, с цел да обезпечи устойчиво бъдеще за всички ".

Нови контракти, пишат още те, биха спрели доста сътрудници да изоставен. Пилотите са дали период на самолетната компания до на следващия ден, с цел да отговори. Това е единственият им късмет да подобрят изискванията за работа, разяснява водач, представен от Би Би Си.

В момента компанията губи толкоз бързо водачи, че не може да смогне да ги размени в точния момент с нови.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР