Група от видни фигури от развлекателната индустрия, известни като Artists4Ceasefire,

...
Група от видни фигури от развлекателната индустрия, известни като Artists4Ceasefire,
Коментари Харесай

Холивудски звезди с призив към Байдън: Спрете огъня в Газа, дайте път на светостта на живота в Светите земи!

Група от видни фигури от развлекателната промишленост, известни като Artists4Ceasefire, написа енергично писмо до президента на Съединени американски щати Джо Байдън, призовавайки го за незабавна деескалация и преустановяване на огъня в Газа.

Писмото, което носи подписите на холивудски звезди, в това число Кейт Бланшет, Америка Ферера, Басем Юсеф, Джон Стюарт, Дуа Липа, Хасан Минхадж, Оскар Айзък и Майкъл Стайп, приканва международните водачи да дадат приоритет на светостта на живота в Светите земи и ускорение на напъните за прекъсване на насилието.

Призивът е оповестен на формалния уеб страница на групата, оповестява " Дарик ".

В писмото Artists4Ceasefire акцентира незабавната нужда от преустановяване на бомбардировките в Газа и безвредно освобождение на заложниците. Подчертава се тежката филантропична обстановка в Газа, като се обръща изключително внимание на почтените деца и бежанци, попаднали в кръстосания огън.

Подписалите буйно се застъпват за безкрайно прекосяване на филантропична помощ за облекчение на страданията на засегнатото население.

Сърдечната молба от елита на развлекателната промишленост отразява груповата решителност за отстояване на " човечеството, свободата, справедливостта и мира ". Подписалите отхвърлят вероятността да бъдат безмълвни наблюдаващи, изразявайки надълбоко вкоренено предпочитание да предотвратят по-нататъшни кръвопролития в района.

Балони за дребния Охад: Да посрещнеш деветия си рожден ден като пленник на Хамас

Те повтарят настроенията на шефа на Организация на обединените нации за незабавна помощ Мартин Грифитс, който съобщи: „ Историята следи “, наблягайки сериозността на обстановката.

Някои подписали, като Америка Ферера, разшириха своята интензивност оттатък писмената молба. На премиите Жени на годината на Glamour`s Global Honourees, Ферера буйно се разгласи срещу спора, наблягайки нуждата от спокойно разрешаване, което подсигурява сигурността на дамите и децата.

„ Нашите сестри не са в сигурност и това е действителност, която не можем да пренебрегнем “, съобщи Ферера и добави: „ Докато честваме тук довечера, безчет фамилии в Газа и Израел претърпяват немислим смут. Цели фамилии се раздират. Светът би трябвало да се сплоти да прекратим тази грубост, да донесем мир на нашите сестри и техните фамилии, които претърпяват този призрачен сън. "

Докато спорът продължава да ескалира, откровеният апел от тези авторитетни холивудски персони ускорява световния апел за неотложно преустановяване на огъня, наблягайки належащата потребност от мир, съчувствие и човещина в лицето на тази рецесия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР