Група от седем български актьори е заложник на летището в

...
Група от седем български актьори е заложник на летището в
Коментари Харесай

Български актьори заложници на летище в Русия

Група от седем български артисти е пленник на летището в Санкт Петербург, научи TrafficNews.bg Те е трябвало да се качат на аероплан, който да извърши полет от Санкт Петербург до Бургас още в 12,30 часа на обяд в петък, само че това до този час не е е случило.
„ На летището сме от 9 часа сутринта. Тук е цялостен пъкъл, не се устоя. Никой не ни дава информация и няма чиновник на България ер, който да ни изясни какво става. Никой не приказва британски. Искахме да излезем от летището, само че не ни пускат. Същото се отнася и за майки с деца, които са тръгнали на отмора у нас “, описа пловдивчанката Евгения Ангелова.

Тя и нейните сътрудници от Сливенския спектакъл, са били на Международен сценичен фестивал и на следващия ден имат присъединяване у нас. Сега обаче проектите им ще се провалят.

Вече 12 часа те са без храна на летището, а информация няма от никого.

„ На идване полетът ни от Бургас закъсня седем часа. От колцентъра в България споделят, че не могат да ни оказват помощ в този момент. Носят се клюки, че България ер поемат полети, само че нямат самолети, което е неуместно “, споделя Евгения.

И добавя:

„ Никога повече няма да пътувам с тази компания, тъй като е невероятно да държиш пасажери като заложници. Ние сме в зоната за паспортен надзор, а визите ни изтичат през днешния ден. Ако даже не пристигна аероплан, не можем и на хотел да идем, тъй като ще сме без визи. “, споделя още младото момиче.

Салолетът, който би трябвало да ги прибере, към момента не е изхвърчал от Бургас.

В същата обстановка предходната седмица изпаднаха и българи, които пътуват с полет за испанския град Малага. На 24 юни, събота, полетът в 15,20 часа изхвърчал чак в 20 часа. Те прекарали повече от 6 часа на летището без съответно пояснение на случвалощото се. Тогава им обяснили само, че няма аероплан и се постанова да изчакат да кацне подобен от Анталия.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР