Група мъже нахлуха в заведение на столичния булевард Тодор Каблешков

...
Група мъже нахлуха в заведение на столичния булевард Тодор Каблешков
Коментари Харесай

Мъже потрошиха столично заведение пред очите на клиентите

Група мъже нахлуха в заведение на столичния бул. " Тодор Каблешков " през вчерашния ден вечерта и потрошиха мебели пред очите на изумените клиенти. Нападението е било осъществено към 18 часа. Без да крият лицата си, те са отправили закани към притежателя на заведението, заяви Нова телевизия, която популяризира и записи от охранителните камери.

Неизвестните потрошили масите и разпорили с ножове меката мебел, откакто преди този момент са седяли на една от масите в заведението и консумирали питиета.

Мъжете са предизвестили личния състав притежателят да се обади " на който би трябвало ", с цел да не му се случва това всеки ден.

Пред малкия екран предприемачът, който се споделя Емил Лазаров, съобщи, че знае кой е изпратил групата, само че ще каже единствено на органите на реда. Той добави, че се опасява за живота си.

" Около 18 часа са пристигнали 7-8 души. Седнали са, създали са някаква поръчка. Единият от тях е извадил нож, който е забил в масата. След което са си тръгнали. Няма нещо нелегално. Страхувам се за живота си. Имам жена и три деца. Ще взема защита. Ако не се обадя на този някой, това щяло да продължава всеки ден ", сподели още той.

" Знам на кого би трябвало да се обадя, само че избирам да го дам на органите на реда. Апелирам към органите на реда да вземат съществено отношение по този въпрос ", сподели още Лазаров пред bTV.

На въпрос има ли учредения различен човек да бъде нападателен към него и дали му дължи нещо, той отговори:
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР