Група JEREMY? са определени като „кралете на инди рока в

...
Група JEREMY? са определени като „кралете на инди рока в
Коментари Харесай

Вижте кралете на инди рока в България

Група JEREMY? са избрани като „ кралете на инди рока в България “. Групата е основана в Каварна от Ерсин Мустафов и Ташо Колев през 2013 година

Първият сингъл на JEREMY? е песента „ Runaway “, чието видео е оповестено при започване на 2014 година

Те постановат нова вълна в самостоятелната съвременна музика и едно друго показване още с появяването на видеосингъла Fake Fruits.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА БАНДАТА JEREMY? В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

С тази ария JEREMY? стават първата група от България, която печели златен орден People’s Voice в влиятелния международен конгрес за композиране на музика International Songwriting Competition през 2016-а, също предавана и в MTV Adria.

JEREMY? преплитат динамичност, сила и план в музикалното си изкуство.
 Jeremy? Jeremy?
„ За благополучие за последните 4 години ни се случиха страхотни неща. Успяхме да издадем два албума, имаме четири-пет европейски турнета, една интернационална премия за композиране на музика от Съединени американски щати.

Може би най-вълнуващ е обстоятелството, че групата Queen ни избра за подгряваща група за концертите си в Румъния, Полша и България през 2016 година “, споделя вокалистът и китарист на групата Ерсин Мустафоф в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg.

Родната инди рок група сграбчи сърцата на екипа на QUEEN и персонално на легендите Брайън Мей и Роджър Тейлър.

Групата JEREMY? е в състав от Ерсин Мустафов (вокали, бас), Ташо Колев (китара), Росен Ватев (барабани) и Емилиян Бонев (бас). Определят се като „ инди “, защото се продуцират сами.

Любимците от Сърбия S.A.R.S.: Българите са най-любимите ни почитатели

Като най-голямо достижение на бандата китаристът Ташо Колев дефинира фактът, че са дружно и не престават да вършат това, което най-вече обичат.

Световни митове "взривиха " Пловдив (ВИДЕО)
 Jeremy? Jeremy?
„ Естествено всички концерти и срещи с публиката, които са ни се случили несъмнено са достижения за нас. Както постоянно обичам да споделям, най-хубавото за една тайфа е тя да турира. Цялото премеждие и историите на пътя са ми обичани! “, безапелационен е Таш.

За групата същинският рокендрол е метод на живот. С осъществяванията си желаят да доближат до, колкото се може повече аудитория от всякаква възраст. Фенове от целия свят се радват на тяхната музика и силата, която предават от сцената.

„ С времето стана по този начин, че музиката ни носи обществено обръщение и имаме вяра, че има смисъл в това, което вършим “ , отбелязва Ерсин.

Стинг и Шаги с разтърсващ концерт в Пловдив



Всеки, който желае да избухне в ритъма на известната българска тайфа, има опция да го направи на 30 август в София в „ Маймунарника “ и на 31 август в Летния спектакъл, Пловдив- по покана на Строежа.

MTV раздруса Варна: 20 000 души от целия свят се събраха на морския бряг

На тези дати бандата има взаимен концерт с едни от най-обичаните български групи Ostava и Gravity Co.

Почитателите на хубавата музика могат да се снабдят с билети за някой от двата дни непосредствено от входа на събитията.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР