Група фенове на Салернитана изразиха по заплашителен начин възмущението си

...
Група фенове на Салернитана изразиха по заплашителен начин възмущението си
Коментари Харесай

Фенове на Салернитана предупредиха играчите: Покажете топки, иначе ще ви сритаме задниците

Група почитатели на Салернитана показаха по застрашителен метод възмущението си от представянето на тима в последните му мачове.
 Салернитана върна треньора два дни след уволнението му Салернитана върна треньора два дни след уволнението му
“Морските кончета ” започнаха добре сезона и се движеха в средата на класирането на Серия " А ". В шестте си мача през ноември и януари обаче те записаха две равенства и четири загуби, като последната беше най-тежката в историята на клуба в италианския хайлайф: 2:8 от Аталанта. След въпросното проваляне наставникът на отбора Давиде Никола беше освободен, само че единствено два дни по-късно беше върнат на поста си, откакто не беше открит негов заместител.
 Аталанта унищожи Салернитана в историческо представление с 10 гола Аталанта унищожи Салернитана в историческо представление с 10 гола
Така част от тифозите на Салернитана изгубиха своето самообладание към играчите на тима и през вчерашния ден окачиха транспарант на подготвителната база. “Фокусирайте се най-малко да запазите достойнството си… или ще ви изгоним от града, изритвайки задниците ви! Покажете топки! ”, гласеше той. Задачата на “граната ” в идващия им дуел обаче наподобява доста комплицирана, защото им гостува водачът в подреждането Наполи.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР