Група български пожарникари едновременно нажежиха страстите и предизвикаха голямо възхищение

...
Група български пожарникари едновременно нажежиха страстите и предизвикаха голямо възхищение
Коментари Харесай

Браво, момчета! Български пожарникари участваха в гореща фотосесия с благотворителна цел

Група български пожарникари по едно и също време нажежиха пристрастеностите и провокираха огромно удивление с присъединяване си в календар за 2024 година с благотворителна цел. 

Във Варна уредниците на акцията за събиране на пластмасови капачки " Аз имам вяра и оказвам помощ " взаимно с пожарната в морската столица са подготвили един извънредно забавен календар. На него вижаме по какъв начин пожарникари от цяла България показват съблазън и харизма, до момента в който извършват работните си отговорности по един много атрактивен метод.

Бихме споделили, че напряко си е фантазия такива пожарникари да те спасят!



Сумата от закупените календари ще отиде за доста благородна и належаща идея - закупуване на здравна инсталация и неонатална кола за спешна помощ. В ефира на " Здравей, България " огнеборците, взели участие във фотосесията, показаха мнение, че да бъдеш модел не е мъчно, изключително, когато става дума за благотворителна идея. 

" Целта е да се съберат 500 000 лв.. Парите ще бъдат употребявани за закупуване на неонатална линейка и инсталация за детска хирургия в болничното заведение във Варна ", съобщи уредникът на акцията " Аз имам вяра и оказвам помощ " Владислав Николов. 



Идеята за сходен календар за пръв път хрумва на австралийските сътрудници на нашите момчета. Култовият календар с австралийски пожарникари започва през 1993 година и през цялото време се стреми да набира пари за щедрост, дарявайки над 3,4 милиона доходи за австралийски организации, в това число убежища за животни и благотворителни организации за проучване на рака.

В България балготворителният календар с пожарникари започва през 2021 година Тогава той беше в помощ на деца на починали огнеборци.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР