Група афганистанци скочиха на Динко от Ямбол. Както БЛИЦ писа

...
Група афганистанци скочиха на Динко от Ямбол. Както БЛИЦ писа
Коментари Харесай

Динко проговори за екшъна с мигранти! Един от обезумелите бежанци му налетял с... ВИДЕО

Група афганистанци скочиха на Динко от Ямбол. Както БЛИЦ писа екшънът се разиграл на автомагистрала „ Тракия”, покрай Ихтиман. Вчера по обяд Динко Вълев пътувал за София, когато забелязал група от към 30 души в храстите край аутобана. Слязъл от колата и почнал да бяга към тях, описа ямболският ловджия на мигранти.

Когато хванал единия от бежанците, останалите от трафикантската тайфа му се нахвърлили от горната страна, а един извадил кози крайник, с който почнал да удря ямболията, написа "Флагман ".

„ Удряха ме с някакво железно желязо, приличаше на кози крайник. Хванах единия и започнах да го дърпам към асфалта, другите се скриха в гората. После се обадих на 112 и пристигна полицията” , добавя Динко.

Във видео, предоставено от Динко се вижда по какъв начин той беседва с хванатия емигрант. Афганистанецът изяснява, че са десетина души и са се запътили към Сърбия, а по-късно ще потеглят към Германия.

Припомняме, че през 2016 година Динко стана прочут в общността точно с лова му на мигранти, откъдето пристигна и прякорът му. Тогава случката се разигра покрай границата ни до Турция, а ямболията закопва бежанците със свински опашки.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР