Грубо нарушение на закона допусна по време на снощния лайф

...
Грубо нарушение на закона допусна по време на снощния лайф
Коментари Харесай

Заради ГРУБО нарушение! СЕМ глоби Рачков с 3 бона (Вижте как се издъни)

Грубо нарушаване на закона позволи по време на снощния лайф в „ Като две капки вода “ сякаш врелия и кипелия в медийните среди водещ Димитър Рачков. Комикът несъзнателно направи скрита реклама на марка безалкохолни питиета, до момента в който разясняваше какъв брой леплив е станал подът на сцената след скеч с газирана течност, писа

„ Аз не мога да си отлепя обувките поради този „ Спрайт “… “,залитна Рачков и незабавно по-късно се удари по челото, усетил гафа пред приключен факт.

„ Е, нищо, ще си го платя “, добави водещият към оператора, който го скастри в слушалката.

По информация на онлайн изданието от Съвета за електронни медии към този момент са се самосезирали и постановили санкция. Не е ясно какъв тъкмо ще бъде нейният размер, само че съдейки по предишни сходни проблеми медийният регулатор най-често постанова глобата от 3000 лв.. В редки случаи от Съвет за електронни медии опрощават сходни неволни гафове, само че защото в „ Като две капки вода “ това не е казус, санкцията от 3 бона този път няма да им се размине.

По закон тя би трябвало да бъде наложена на медията, която излъчва предаването, в тази ситуация – „ Нова “. Оттам нататък по канален ред малкия екран може да изиска сумата от продукцията, а надлежно продуцентът Маги Халваджиян по своя преценка да глоби служителя, отговорен за гафа.

За Рачков, несъмнено, това са бели ядове. Ако се има вяра на слуховете, той всяка седмица прибира пословичен хонорар от близо 20 000 лв.. Нищо чудно, че комикът самичък предложи да си заплати санкцията и да пие един леден „ Спрайт “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР