Грозни сцени във Франция с български тенисист.Български и френски тенисист

...
Грозни сцени във Франция с български тенисист.Български и френски тенисист
Коментари Харесай

Български и френски тенисист се блъскат и псуват на корта

Грозни подиуми във Франция с български тенисист.

Български и френски тенисист съвсем се сбиха след мач нощес. До същински пердах на корта не се стигна единствено с помощта на основния арбитър, който ги разтърва.

Става въпрос за дуела сред Адриан Андреев (№247 в света) и Корентен Муте от втория кръг в шампионат във Франция от сериите " Чалънджър ". Спечели българинът след избавени мачболи и поврат с два на един сета. Това е втората му победа над 64-ия в света Муте в границите на 10-ина дни, съобщи.

Ръкувайки се на мрежата, Андреев блъсна с рамо французина, а стигайки до края на разделящата ги мрежа Муте стартира да блъска Андреев. В този миг съдията скочи от стола си и застана сред двамата, с цел да предотврати багра - извънредно нетипичен за спорт като тениса, нито сред играчи, нито сред феновете.

Андреев на фотографията



“Няма да се извиня за това, което стана. Когато някой те напсува два пъти, до момента в който те гледа в очите, би трябвало да го накараш да разбере, че по този начин не се прави. Той ме заплаши и ми сподели да го изчакам отвън корта. Е, чаках го десетина минути, само че той не се появи, а беше прикрит зад шестима охранители от другата страна ” - написа след това 23-годишният Муте по адрес на Андреев.

Вероятно репликите са били отправени при здрависването на мрежата.

До момента 21-годишният софиянец не е коментирал случилото се.

Още по време на мача напрежението сред двамата тенисисти се е усетило, пишат профилираните уеб сайтове за тенис. " Тенис кафе " отбелязва, че още по време на мача са прехвърчали искри, " Тенис БГ " - че по време на мача французинът се е целил " с всичка мощ в тялото на Адриан " и няколко пъти го предизвикал словесно.

Corentin Moutet et Adrian Andreev qui en viennent aux mains après la défaite du Français au Challenger d`Orléans.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР