Грозни сцени са се разиграли снощи в столично заведение между

...
Грозни сцени са се разиграли снощи в столично заведение между
Коментари Харесай

Пак бой в Атака! Чуколов и репортер от Алфа набили областния на столицата

Грозни подиуми са се разиграли нощес в столично заведение сред регионалния шеф на Софийска област Илиан Тодоров от една страна и депутата от "Атака " Десислав Чуколов и репортера на "Алфа тв " Николай Караколев от друга.

Ексклузивно за организация ПИК Илиан Тодоров показа, че е бил ударен от Николай Караколев, откакто представителите на "Атака " му се нахвърлили и почнали да го назовават "предател ".

"Отдавна тлее един спор сред мен и Чуколов. Така са решили, по този начин са създали. Няма проблем, само че аз завърших с "Атака ", към този момент нямам нищо общо с тази партия ", разгласи Тодоров. Пред медията ни той разкри, че е бил поканен на срещата от Волен Сидеров, който обаче в един миг си е тръгнал и тогава е последвало нападението.

"Аз съм опериран. В момента съм с патерици и все пак този кореспондент Караколев ме удари ", добави регионалният шеф на Софийска област.

"Те се бяха наговорили. В един миг всички започнаха да ме атакуват, че съм бил изменник и какъв ли още не. Алкохолът не прости на никого ", сподели още той.

"Съветвам ви да поканите Чуколов да върви да си направи едни проучвания и да ви даде резултатите от черния си дроб, с цел да видите защо става въпрос. Алкохолът на никого не е дал прошка и аз няма по какъв начин да бъда с тези хора ", безапелационен е Илиан Тодоров.

"Официално сложих край. В момента премислям, още не съм го решил, дали да си подам оставката и като регионален шеф. Това ще го помисля, имам още малко време. До понеделник съм в болничен и тогава ще взема това решение ", разкри регионалният шеф.

На въпрос на ПИК дали е разговарял за случая с Волен Сидеров, Илиан Тодоров сподели: "Телефонът му е изключен, само че какво да беседвам повече с него? Няма какво да си кажем повече! "

Припомняме, че Илиан Тодоров беше регионален координатор на "Атака ", а за регионален шеф на Софийска област беше определен от квотата на партията на Волен Сидеров.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР