Грозна вандалска проява застигна паркираната кола на шофьорка. Случаят е

...
Грозна вандалска проява застигна паркираната кола на шофьорка. Случаят е
Коментари Харесай

Заради регистрацията ли? Надраскаха грозно кола в София СНИМКА

Грозна вандалска демонстрация застигна паркираната кола на шофьорка. Случаят е от кв. " Банишора ", а пострадалата написа, че по машината има дълбоки драскотини и циничен надпис на предния похлупак.

Никол Й. отбелязва, че номерата на машината не са столични, което подозира и като мотивация за холиганската демонстрация.

" Убеждавам се от ден на ден, че в днешно време хората не са хора. Като видят регистрация, която не е Софийска си разрешават каквото желаят. Толкова надълбоко е надрано, че единствено пастиране няма да помогне. Няма да поисквам неприятни неща на индивида, който го е направил, той живота самичък ще си му го върне ", написа тя. " Нарочно бях спряла по-далеч от бордюра, само че даже човек да не е спрял вярно по-добре да сложат записка. Как ще дерат коли, че дори пишеше “п**ал ” на капака ми ", добавя тя.

Дамата споделя за станалото в  една от столичните групи във Фейсбук, а следващият случай на вандализирано МПС е посрещнат с схващане. Някои даже успокояват пострадалата, че " предходна фино ". Те настояват, че в квартала е  имало и надалеч по-сериозни саморазправи с паркирани коли.

" Това е постоянно пред блок 17. Пак сте минали “тънко ”. Масово разрушиха стъклата на колите. Вечер се събират на беседката и резултата е подобен ", написа столичанин.

" Не е до регистрация, а до образование и нрав ", написа Марияна И.

" Да не сте спрели погрешно? ", чуди се Георги Х.

" Селяните излизат от селото, само че от време на време селото не излиза от тях ", разяснява Ангел С.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР