Грозна кръчмарска сцена се е разиграла във вторник вечерта във

...
Грозна кръчмарска сцена се е разиграла във вторник вечерта във
Коментари Харесай

Този Див Северозапад! Разгонен тираджия нападна сервитьорка в тоалетната на заведение

Грозна кръчмарска сцена се е разиграла във вторник вечерта във Видин, научи BulNews.bg. Клиент на заведение е приклещил сервитьорка в тоалетната и почнал да я опипва.
Случката е станала в бистро в крайдунавския град. Във вторник там бил 52-годишният Н.С. от село Цар Симеоново, който е женен и работи като интернационален водач. Изглежда обаче той много прекалил с алкохолните питиета и почнал да заглежда една от сервитьорките Б.Д. Когато я видел, че влиза в тоалетната, почерпеният камионджия я последвал и приклещил вътре.
Жената се пробвала да избяга, само че разгоненият клиент я обарвал настоятелно. За благополучие в този миг се намесила собственичката на заведението Ц.К. и сервитьорката съумяла да се отскубне. Тогава обаче пияният клиент скочил на шефката и почнал да я наскърбява. Мъжът крещял „ Тъпа овца! “, „ Ще ти е*а майката! “, „ Циганка!”, „ П*тка!” „ Тъпанарка! “ и други обидни прилагателни.
Клиентите на бистрото се разбягали при грозната сцена, а на мястото дошъл екип на полицията. Униформените щракнали белезниците на буйстващия мъж и го тикнали в ареста, а още на идващия ден бил наказан по бързата процедура.
Пред магистратите камионджията отказал адвокатска отбрана, признал за злощастния си нагони изразил страдание за стореното от него. Тъй като той бил с чисто престъпно минало, му се разминало единствено с санкция в размер на 100 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР